Aanbod

CORONA-MAATREGELEN

In de praktijk draagt iedereen een mondmasker en worden bij binnenkomst de handen ontsmet.
De meeste afspraaktypes zijn eveneens online beschikbaar.

Als eerste stap maken we graag kennis met jou via een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan online via videochat, of in onze praktijk in Edegem.


Bezoekers worden in de praktijk verwelkomd in de ontdekkingsruimte. In tegenstelling tot in een ordinaire wachtzaal, valt er in de ontdekkingsruimte veel te beleven! Alle voorwerpen die je in de ontdekkingsruimte vindt, mag je bekijken, aanraken, uit elkaar halen en bewonderen. Je vindt er historische objecten en meetinstrumenten, inventieve kunstwerken en wetenschappelijke prentenboeken. De ontdekkingsruimte laat je tot rust komen en zet je geest open voor nieuwe ideeën.Bijlessen fysica, wiskunde en statistiek worden ofwel online gegeven via videochat, ofwel in de "groene kamer" van de praktijk. Deze ruimte biedt veel natuurlijke lichtinval, wat de alertheid bevordert. Tegelijkertijd zorgt het matte glas ervoor dat er geen afleiding mogelijk is van buitenaf. Gezonde versnaperingen en drank staan ter beschikking, zodat het energieniveau op peil wordt gehouden. Leerlingen en studenten staan centraal in deze ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk.


In deze kamer worden drie types bijles aangeboden, die telkens twee uur duren.


De "blauwe kamer" in de praktijk is een oase van rust en kwaliteit. De ruimte biedt een op maat gemaakt bureau met luxueuze computers, een wetenschappelijke bibliotheek, prachtige Chesterfieldzetels en een artistieke geometrische wandkast. Elk detail werd harmonisch op elkaar afgesteld.