Aanbod

CORONA-MAATREGELEN

In de bijlespraktijk werd een heuse filmstudio gebouwd, van waaruit online bijles wordt aangeboden. Het volledige aanbod van privélessen, groepslessen en studiesessies is nu digitaal beschikbaar.

Ik maak graag kennis met u in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Indien u vervolgens besluit om bijles op te starten, dan kan dit bij u thuis of in de bijlespraktijk. Deze bevindt zich in de Kontichstraat 73 in Edegem. Autoparking is voorzien en er is vlotte bereikbaarheid via buslijnen
32
91
92
130
131
135
.
In de bijlespraktijk worden bezoekers verwelkomd in de ontdekkingsruimte. In tegenstelling tot in een ordinaire wachtzaal, valt er in de ontdekkingsruimte veel te beleven! Alle voorwerpen die je in de ontdekkingsruimte vindt, mag je bekijken, aanraken, uit elkaar halen en bewonderen. Je vindt er historische objecten en meetinstrumenten, inventieve kunstwerken en wetenschappelijke prentenboeken. De ontdekkingsruimte laat je tot rust komen en zet je geest open voor nieuwe ideeën. Zo kom je in de ideale mindset om je bijles aan te vangen.


Bijlessen gaan vervolgens door in de studieruimte. Deze ruimte biedt veel natuurlijke lichtinval, wat de alertheid bevordert. Tegelijkertijd zorgt het matte glas ervoor dat er geen afleiding mogelijk is van buitenaf. Versnaperingen en drankjes staan ter beschikking, zodat het energieniveau op peil wordt gehouden. Leerlingen en studenten staan centraal in deze ruimte, zowel letterlijk als figuurlijk.


Bijlessen duren steeds twee uur. Er worden drie types aangeboden: privélessen, groepslessen en studiesessies.