Info voor ouders

Ondervindt uw zoon of dochter moeilijkheden met wiskunde, fysica of statistiek? Heel wat leerlingen hebben hiermee te kampen. Ik help jullie graag deze moeilijkheden te overwinnen.

U kan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek boeken op zaterdagvoormiddag in mijn praktijk. We onderzoeken wat er misloopt en wat we er aan kunnen doen. De toetsen die op school werden afgelegd zijn hiervoor een uitstekend hulpmiddel.

Indien u liever meteen van start gaat, dan kan u een afspraak maken voor bijles of een studiesessie.

Lees hieronder wat andere ouders van mijn aanpak vonden of klik op mijn foto als u meer over mij wil weten.


"Beste Domien, nogmaals fel bedankt. Anna is in de ban van fysica en is er al het hele weekend mee bezig. Dankzij uw hulp begrijpt ze de leerstof en dit geeft haar moed en vertrouwen."
- Rita, moeder van Anna

"Beste Domien, we zijn zeer blij met jouw bijdrage en met jouw nauwkeurige verslagen na elke bijles. Het is voor vele ouders en hun kinderen een zege dat er gedreven mensen zoals jij rondlopen. Alle respect daarvoor, petje af! We vinden het wonderbaarlijk dat onze zoon niet pruttelt over een les van twee uur op zaterdag en dat hij steeds op een heel positieve manier bij jou buiten komt. Hij ziet nu ook in dat hij thuis oefeningen moet maken. Dat is een hele aardverschuiving. Daarom: duizend maal dank!"
- Jo-An, dankbare moeder

"Beste Domien, we willen je graag even laten weten dat de bijles van voorbije zondag zich meteen vertaalt in een mooi resultaat: 18 op 20. Lisa is superblij en wij ook."
- Pascale, moeder van Lisa

"Beste Domien, vorig jaar heeft Vincent bij u bijles gevolgd voor fysica. Hij had zijn droom om ooit chemicus te kunnen worden door de voorgaande fysica-perikelen (bijna) opgeborgen. Voornamelijk dankzij jouw mail heeft hij toch de stap durven zetten en is aan de academische bachelor chemie begonnen. Na heel hard werken is Vincent voor alle vakken, inclusief fysica, geslaagd. Hij ziet alles nu veel opgewekter tegemoet en beseft dat zijn droom haalbare kaart is geworden. U heeft daarbij een belangrijke rol gespeeld en wij zijn u daar enorm dankbaar voor."
- De ouders van Vincent

"Dank u Domien voor de hulp! Élise heeft er veel aan gehad en ze heeft een goed examen afgelegd. Ze behaalde 63%."
- Isabelle, moeder van Élise

"Toen ik Elise Marie gisteren kwam halen vertelde ze me in de auto hoe blij dat ze is met u als bijlesleraar. Als ouder hoor je dat graag..."
- Fatika, moeder van Elise Marie

"Beste Domien, uw bijles heeft vruchten afgeworpen. Voorheen haalde Wouter amper 24% op zijn rapport, nu met zijn examen toch al 61%. Een opmerkelijke vooruitgang waardoor de klassenraad is afgestapt van hun eerder voornemen om een heroriënteringsadvies mee te geven. Indien Wouter een nieuw probleem meldt, zal ik opnieuw een afspraak met u maken."
- Bob, vader van Wouter

"Beste Domien, Laurens is geslaagd met een A-attest. Er is geen deliberatie nodig geweest en hij heeft geen verplicht vakantiewerk. Wij zijn u zeer dankbaar voor de begeleiding. Zonder dat extraatje had het wellicht niet gelukt! U slaagde erin de fysica-materie dermate over te brengen dat het Laurens geweldig boeit. Het was echt fijn om Laurens telkens zo enthousiast te zien na een bijles."
- Wendy, moeder van Laurens

"Beste Domien, Loïs had een heel goed rapport. Voor fysica, altijd al haar grootste struikelblok, haalde ze 57 procent, beduidend beter dan haar punten vorig jaar. Als ouder ben ik ontzettend blij dat ze bij jou is terecht gekomen. Ze zegt dat je de leerstof heel duidelijk uitlegt, en dat ze het nu veel beter begrijpt. Haar eigen leerkracht fysica zei verbaasd te zijn over haar vorderingen. Bedankt voor alle goeds."
- Diane, moeder van Loïs

"Beste Domien, Dorien evolueert voor fysica van 39% in het eerste semester naar 51% in het tweede semester. Dorien is heel blij dat de klasseraad haar niet geclausuleerd heeft voor wetenschappelijke richtingen. Dit resultaat was zonder uw verhelderende uitleg niet mogelijk geweest. Vandaar dat ik u wil bedanken om haar te hebben begeleid. Welgemeende dankjewel."
- Peter, vader van Dorien

"Beste Domien, Charlotte behaalde een A-attest met 59% voor Fysica. Bedankt voor alle inspanningen en fijne vakantie!"
- Erna, moeder van Charlotte

"Beste Domien, wij hebben goed nieuws. Vladimir is er geraakt, hij heeft zijn diploma behaald. Bedankt voor de goede zorgen en alvast een fijne vakantie!"
- Laure, moeder van Vladimir

"Beste Domien, hartelijk dank voor uw verslagen en voor de kwaliteitsvolle bijlessen. Romane heeft alle vertrouwen in haar examen wiskunde. Ze vertelde me dat ze alles goed begrepen heeft en dat ze verder geen extra bijlessen nodig heeft."
- Sophie, moeder van Romane

"Hartelijk dank voor uw hulp. Je hebt Anthony een grote portie zelfvertrouwen bezorgd. Super bedankt!"
- Catherine, moeder van Anthony

"Ik wil u graag melden dat Fee een A-attest heeft gehaald, hoewel er met Pasen nog was gezegd dat ze een B-attest zou halen voor wiskunde en mss fysica. Haar wiskunde en fysica waren dit trimester dus een stuk beter. Ze was dus voor beide vakken geslaagd. Ze heeft met dit A-attest haar zelfvertrouwen terug en dit heeft ze ook aan u te danken. Bedankt om haar weer op weg te helpen."
- Ilse, moeder van Fee

"Beste Domien, Louis was superenthousiast over de les! Hij vond de oefeningen met de prijzen van de schilderwerken en de berekeningen van de oppervlaktes de max! Het concreet maken van de mogelijke toepassingen van wiskunde in real life maakt een wereld van verschil. Knap! Hij laat ook weten dat de toets vandaag goed is gegaan, hij was in zijn nopjes. Je hebt echt een motiverende uitwerking op hem. Héél erg fijn, dikke dankjewel!"
- Inge, moeder van Louis