Kennismakingsgesprek bijles Gratis
Zelfstandige studiesessie €10 / uur
Zelfstandig en geconcentreerd studeren. Drank en gezonde versnaperingen inbegrepen, alsook het gebruik van de aanwezige computers, bibliotheek en schrijfgerei. Maximaal drie (coronamaatregel) twee personen per sessie.
PROMOTIE: Krijg de eerste zelfstandige studiesessie gratis met promocode ZELFSTANDIG Gratis
Begeleide studiesessie €20 / uur
Geconcentreerd studeren onder begeleiding. Deelnemers krijgen beurtelings uitleg over de leerstof en tips om hun studiemethode te verbeteren. Drank en gezonde versnaperingen inbegrepen. Maximaal vier personen per sessie.
Privéles €50 / uur
Intensieve privéles met maximale leerwinst. Ideaal om een leerachterstand goed te maken. Verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de student en/of ouder(s). Drank en gezonde versnaperingen inbegrepen.
PROMOTIE voor online bijles wiskunde bij Sandra: 9+1 gratis (één jaar geldig) €450
Groepsles 2 personen: €30 p.p. / uur
Gelijkaardig aan privéles, maar bedoeld voor studiegenoten die samen bijles wensen. Individueel verslag van de bijles met opmerkingen en aanbevelingen wordt nadien bezorgd aan de student en/of ouder(s). Drank en gezonde versnaperingen inbegrepen. 3 personen: €25 p.p. / uur
4+ personen: €20 p.p. / uur
Kennismakingsgesprek bij Debbie (± 1 uur) €25
Debbie bespreekt met jou waarmee ze jou kan helpen. Ze koppelt haar visie terug en stelt een vervolgtraject voor.
Coaching en counseling bij Debbie €55 / uur
Debbie bespreekt met jou waarmee ze jou kan helpen. Ze koppelt haar visie terug en stelt een vervolgtraject voor. Je kan je studievaardigheden leren verbeteren, persoonlijke doelen bereiken en/of struikelblokken aanpakken die je tegenkomt. Abonnementsformules op maat zijn eveneens mogelijk.
Kennismakingsgesprek bij Fran (± 1 uur) €90
Fran bespreekt met jou waarmee ze jou kan helpen. Ze koppelt haar visie terug en stelt een vervolgtraject voor.
Coaching bij Fran o.t.k.